Suolakuorinnat

Marina’s Lab syväpuhdistava suolakuorinta on luonnontuote, joka sisältää kolmea hienoksi jauhettua suolaa – Himalajan ruususuola, Epsom-suola ja Kuolleenmeren suola.
Suolakuorinta hoitaa vartalon, käsien ja jalkojen (ei kasvojen) ihoa poistamalla kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Suolojen sisältämät mineraalit ravitsevat ihoa. Sen lisäksi suolakuorinta poistaa likaa ja hien hajua sekä desinfioi, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Hieromalla suolakuorintaa iholle verenkierto paranee.  Kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu vaikuttaa mielialaan positiivisesti.
Suolakuorinnat eivät sisällä rasvoja, tämän takia ne eivät jätä iholle eikä kylpyhuoneen pinnoille rasvaista kalvoa.

Raaka-aineet
Himalajan ruususuola on peräisin Himalajan vuoristosta (Pakistan). Se on kemiallisesti käsittelemätön kristallisuola, joka sisältää runsaasti luonnollisia mineraaleja. Rautaoksidi antaa kauniin vaaleanpunaisen värin.
Epsom-suola on magnesiumsulfaattia. Se rentouttaa lihaksia ja jänteitä sekä pehmentää, kosteuttaa ja kuorii ihoa, auttaa mustelmien ja turvotuksien hoidossa, lievittää kipuja ja lihaskramppeja sekä nopeuttaa palautumista rasituksesta.
Kuolleenmeren suola on peräisin Israelista. Se on tehokas ihon kosteuttaja, jonka ainutlaatuinen mineraalipitoisuus (magnesium, kalium, natrium ja kalsium) on todella korkea. Auttaa ihottumaan ja psoriasikseen.
Eteeriset öljyt
Suolakuorinnassa käytetään vain aitoja eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavat mieleen eri tavalla öljystä riippuen – rentouttaen, piristäen tai auttaen keskittymiskykyä. Marina’s Lab suolakuorintojen tuoksut ovat ainutlaatuisia. Ne luodaan sekoittamalla aitoja eteerisiä öljyjä eri suhteessa.

Käyttöohje:

  1. Käytä suolakuorintaa pesun jälkeen suihkussa tai saunassa kostealle iholle.
  2. Ota sopiva määrä suolakuorintaa käteen tai pesulappuun ja hiero ihoa varovasti ympyräliikkeellä, kunnes suolakiteet sulavat.
  3. Huuhtele kuorinta vedellä, mutta älä pese pesuaineella. Loput kuorinnasta imeytyy iholle ja hoitaa sitä.

Suosittelemme käyttää suolakuorintaa 1 – 2 kertaa viikossa.
Jos haluat ottaa kuorinnasta täyden hyödyn, käytä sitä saunassa. Anna kuorinnan vaikuttaa 5 – 10 min ja huuhtele iho sen jälkeen vedellä. Näin suolat ja eteeriset öljyt vaikuttavat tehokkaimmin.
Kuorinnan jälkeen kosteusvoide imeytyy paremmin pehmeälle ja tasaantuneelle iholle.
Suolakuorintaa voit käyttää koko vartalolle tai paikallisesti (esim. kyynärpäiden tai kantapäiden) hoitoon.
Halutessasi suolakuorinnan voi sekoittaa esim. kämmenellä kookosöljyn tai karitevoin kanssa. Tämän jälkeen noudata yllä mainittuja ohjeita.

Vain ulkoiseen käyttöön.
Älä käytä rikkoontuneelle iholle.
Huuhtele kuorinta vedellä heti pois, jos iho kirvelee. Kirvelyn syynä voi olla pienet näkymättömät ihohalkeamat.
Ei kasvojen hoitoon.

Shopping Cart

Suodata hinnan mukaan

Kategoriat

Scroll to Top