Meistä

Marina´s Lab on suomalainen tuotemerkki, joka valmistaa käsintehtyjä luonnollisia palasaippuoita ja jalkakylpysuolia. Tuotteet ovat ekologisia, kauniita ja hyväntuoksuisia.

Marina´s Lab-kosmetiikkatuotteet ovat muovittomia, vegaanisia ja ne eivät sisällä palmuöljyä eikä sulfaatteja. Niitä ei ole testattu eläimillä.

Kaikki myynnissä olevat tuotteet noudattavat kosmetiikan lainsäädäntöä. Se tarkoittaa, että tuotteet ovat turvallisia normaalissa ja kohtuudella ennakoitavassa käytössä. 

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeä osa arkea, siksi Marina’s Lab tuotteiden pakkaamiseen pyrin aina kun mahdollista käyttämään ekologisia materiaaleja.
Suomalaisuus on myös tärkeää minulle. Yhteistyöyritysten valinnassa kotimaiset yritykset ovat aina etusijalla.

Syksy- ja talviaikana valmistan myös mehiläisvahakynttilöitä.
Tuotevalikoimaan kuuluu myös kylpytarvikkeet – käsipyyhkeet, saippua-aluset  ja pesuharjat. Ne ovat erinomaisia lisäyksiä esim. lahjapaketteihin.

Tervetuloa seuraamaan Marina’s lab toimintaa Instagramiin ja Facebookiin . Some-kanavista löytyy paljon tuotteiden valmistusvideoita, tietoa raaka-aineista sekä vinkkejä tuotteiden käyttöön ja säilyttämiseen.

Olen Marina

Tein unelmastani totta perustamalla pienen kauniin Marina’s Lab yrityksen.
Olen koulutukseltani kemian tohtori ja ammatiltani tutkimusinsinööri. Sen lisäksi olen pienen ihanan tyttären äiti. Valmistan tuotteet käsin pienissä erissä Porin Kokemäenjoen rannassa sijaitsevassa työpajassa.

Marina’s Lab tuotevalikoima kehittyy ja kasvaa koko ajan. Ideoita on paljon, toivon että onnistun toteuttamaan suurimman osan niistä.

Olen aina avoin keskusteluihin. Teidän kommenttinne, kysymyksenne ja arvostelunne ovat aina tervetulleita. Nopein tapa tavoittaa minut on sähköposti- tai tekstiviestillä. Olen myös aktiivinen some-kanavien käyttäjä.

Shopping Cart
Scroll to Top